martinello Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Witam Stałem się szczęśliwym posiadaczem kalek do hiszpańskich M48, takich jak w linku poniżej: http://www.fcmodeltrend.com/35210-m48-en-espana-calcas-135-p-1-50-242/ Potrzebuję tylko jeden zestaw do czołgu o wdzięcznej nazwie "POLACO". Reszta do wymiany lub, zestawy na pojedyncze pojazdy, do oddania po kosztach przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Taki mały off-toop..kupowałeś na stronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Tak. Kupiłem przedwczoraj, dzisiaj mam w rękach Przy okazji kontynuując off-top -> na hiszpańskiej grupie miłośników amerykańskich pojazdów pancernych znalazłem kupę fajnych zdjęć, oraz wytłumaczenie nazwy "POLACO" na hiszpańskim czołgu zagubionym gdzieś w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 5 godzin temu, martinello napisał: Tak. Kupiłem przedwczoraj, dzisiaj mam w rękach Przy okazji kontynuując off-top -> na hiszpańskiej grupie miłośników amerykańskich pojazdów pancernych znalazłem kupę fajnych zdjęć, oraz wytłumaczenie nazwy "POLACO" na hiszpańskim czołgu zagubionym gdzieś w Afryce Szkoda że nie wiedziałem..podłączył bym się...a sznurek wrzuć do tego fora boś mnie zaintrygował tym "Frankiem Dolasem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi