Marcin M. Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) Wena nie przyszła i chyba nie przyjdzie na zrobienie tego co zalega na szafie, więc na sprzedaż idą: 1. Gaz 66 Trumpetera, blachy dedykowane Voyager Model, blachy Eduarda do modelu ACE (ale spokojnie mozna co nieco przeszczepić, zwłaszcza w kabinie), żywiczne ugięte koła - mojej produkcji - 290 PLN z wysyłką. 2. Einheitsdiesel z kuchnią polową IBG, dedykowane blachy Parta, narzędzia ręczne ze skrzynką i klamry do narzędzi Eduarda - 190 PLN z wysyłką 3. Opel 3.6-47 Omnibus model w 39 Ludewig Roden - 120 PLN z wysyłką - SPRZEDANY 4. Blachy Eduard do Brummbara z Tamiya - 30 PLN + wysyłka Wysyłam paczkomatem, blachy z poz. 4 - listem poleconym. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Marcin M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 Kasa potrzebna. Do końca weekendu -10% na wszystko. Zawsze też możemy się dogadać, nie jestem twardosercy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 Aktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Blitz znalazł nowego właściciela. Zapraszam, jestem otwarty na propozycje. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Marcin M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Do końca weekendu ceny niższe o 10 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Aktualne! Możliwość wymiany na figurki, popiersia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Maja 2019 Autor Share Napisano 5 Maja 2019 Aktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 Aktualne - sprzedaż, wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Maja 2019 Autor Share Napisano 19 Maja 2019 Możliwość odbioru w czasie festiwalu w Koszalinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2019 Nowe ceny. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2019 Aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi