Aleks Kornafel Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam, Jak wiecie z mojego podpisu interesuję się armią amerykańską z II wś (oprócz marynarki). Lubie sporządzać listy modeli, które skleję w przyszłości... I wczoraj próbowałem zrobić listę najpopularniejszych samolotów używanych przez USAAF w czasie II wś i wyszło mi coś takiego: P-51 Mustang (wszystkie wersje), DC-3 w oznaczeniach 101 DPD, B-17 Flying Fortress, B-25 Mitchell, Lista trochę uboga ale jest. Moglibyście dodać do niej kilka innych konstrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Cześć! Może jeszcze takie coś: B-26 Marauder B-24 Liberator P-40 Warhawk P-47 Thunderbolt A-26 Invader B-29 Superfortress i tyle ode mnie . Mam nadzieję, że pomogłem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Tak, dzięki... Ale czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Tu są jeszcze inne: Vought F4U Corsair Grumman F4F Wildcat Grumman F6F Hellcat P-61 Black Widow Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Grumman TBF Avenger P-38 Lightning PBY Catalina Vought F4U Corsair Bell P-39 Airacobra Wikipedia Ci nie miła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Wikipedia Ci nie miła?? Oj, wybacz... Dzięki już mi więcej nie potrzeba, resztę sobie sam poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi