janosik Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 (edytowane) Oto Fiat 131 Mirafiori w wersji Abarth. Obdarzam go sporym sentymentem, ponieważ w dzieciństwie miałem taki model z firmy Matchbox, dlatego pokusiłem się o złożenie takiego modelu w skali 1:24. Jest to mój czwarty model w tej skali. Może kiedyś zamieszczę fotki pozostałych a są to Nissan Skyline 2000 GT-A, Audi 90 Quattro oraz Ford Mustang Cobra R. Tymczasem biorę się za budowę mojej pierwszej ciężarówki, będzie to Volvo FH-16 Globetrotter... Pozdrawiam I jak? Podoba Wam się? Edytowane 5 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 [img= tutaj link zdjecia ] Wrzucaj zdjęcia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Nieźle nieźle ja tez jestem na etapie modelu Rally - te wersje aut są ciekawsze od wersji drogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janosik Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Prawdę mówiąc, to zwykle robiłem wersje drogowe ale przypadkiem trafiłem na Mirafiori w wersji Abarth i trzeb przyznać, że spodobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi