Serek Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 (edytowane) Na pierwszy rzut oka, wypraski bardzo dobrej jakości, praktycznie 0 nadlewek, kabina dobrze zabezpieczona ( duży plus ). Dobrej jakości elementy przeźroczyste i chromy, nie dopatrzyłem się na nich żadnej skazy/wady . Opony troszkę śmieszne, trzeba je sklejać z 2 części, chociaż są gumowa, mogli już odlać w całości, ale to nic, wszystko pasuje idelanie. Kalki też dobrej jakości, chociaż może ciut przygrube. Ale najbardziej to mnie zaskoczyła instrukcja, pięknie wymalowana na sztywnych kartkach, do tego przy każdym podsepole zdjęcie złożonego już elementu i opis ( co prawda po angielsku, ale to chyba nie problem w dzisiajszych czasach ), jednym słowem instrukcja profesionalnie druknięta. Oceniam model w skali 8/10. Pozdrawiam . Edytowane 5 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Fajny model , czekam na relacje . Co za płomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Chyba jest to pierwszy model trucka, w którym łapy pod zbiorniki są oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 ,,żut'' a tak poza tym to model całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Widzę że kolega Serek mnie wyprzedził z in-boxem... Sam też jestem mile zaskoczony tym co zobaczyłem w pudełku, najbardziej podoba mi się ten kartonik w kabinie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 No właśnie mój pierwszy model AMT i nie ma co narzekać pełen profesionalizm producenta. Jednym słowem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Jakbym chcial zeby modele Gwiezdnych Wojen tak ladnie robili, mialbym wiecej wlosow na glowie wtedy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi