Thomson9 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 pare fotek APY z miro --- -- -- chciałem jeszcze ale sobie pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Parę zdjęć ode mnie Będę systematycznie dodawał kolejne fotki, może komuś się przydadzą W przyszłym tygodniu wrzucę dokładne zdjęcia zawieszenia, oraz zabudowy RPK-1N Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki Ural 375D z zabudową radiolokatora artyleryjskiego RPK-1N ze zbiorów MPTW. http://s1000.photobucket.com/albums/af125/walkaround11/Ural%20375D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Dzisiaj będąc w Olsztynie przed CH Alfa znalazłem oto takiego Urala-reklamę. Tylko 3 zdjęcia, gdyż nie miałem czasu, a do przeróbki Alengerowskiego BM-21 na Polaka potrzebny jest najbardziej przedni gril: Jak ktoś z Olsztyna go jeszcze zastanie to można spokojnie obfocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi