Marudek Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Witam, Poszukuję STARa 660 z Tololoko w skali 1:72. Właśnie takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Przecież niedawno na forum można było zamawiać u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 To super! Nie widziałem tego ogłoszenia, myślałem że już go nie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Wygląda na to, że moje ogłoszenie chęci kupna Stara 669 w wersji warsztat jest nadal aktualne. Skontaktowałem się z producentem, ale niestety spóźniłem się i nie ma już możliwości zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi