Stilgar Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 (edytowane) Witam serdecznie kolegów i koleżanki. Jako że zbliża się wielkimi krokami sezon GP, postanowiłem sobie wystrugać taką maskotkę, która będzie mi umilała oglądanie relacji z owych wyścigów. Nie mogło być inaczej......padło na Bmw. Nie jest to co prawda bolid "naszego" Roberta, ale to właśnie w tym ...perszingu ....wszystko się zaczeło. Jest to model Jacqesa Villeneuvea z grand prix Kanady. Zapraszam do zdjęć Bardzo dziękuje za uwagę i Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Piękny bolid , skąpany w wiosennym słoneczku , miodzio poprostu , jestem wielkim fanem F1 i mam nadzieje ze nasz robert pokaze na co go stac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Robert już pokazał że "ma jaja" be sponsoringu, bez wsparcia ludzi z branży, dzięki swojemu uporowi, ogromnemu poświęceniu i niekwestionowanemu talentowi dostał się do elity kierowców. To tak naprawdę dzięki niemu 75% ludzi w Polsce dostrzegło ten sport.. "na nowo". Z emocjami czekają na kolejne stary. Życzę Mu samych sukcesów, i mam nadzieję, że polskie talenty będą coraz częściej zauważane i traktowane troszkę bardziej na poważnie bo naprawdę mamy jeszcze parę nieoszlifowanych diamentów w sportach motorowych... i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Heh mam ten model w moim magazynie, (z tym że chyba innego kierowcy) jeszcze w pudełku cieplutki nie rozpakowany, ale już jakiś czas leżakuje i nic nie wskazuje na to, żebym w najbliższym czasie chciał go skleić A Twoje wykonanie podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 No panowie i panie, jak narazie model przynosi szęście. Maskotka zdaje egzamin. I oby tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 tydzień temu 2 miejsce, dziś Pol on Pol xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 No dziś Robert nieźle pojechał Jutro wszyscy trzymajcie kciuki! A co do modelu to super się prezentuje w słońcu. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Jutro wszyscy z "chipsami" zasiadamy przed TV i kibicujemy Kubicy z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie ma co się nastawiać po dzisiaj po kwalifikacjach sam powiedział, że jest jeszcze zawcześnie, aby ten TEAM odnosił sukcesy co tydzień... I właśnie za to lubię Kubice Te wszystkie Małysze i inni to mówili, jak to dobrze będzie, a po konkursie zawiedzeni. Ja chipsów nie biorę bo reće będe miał zajęte od trzymania w kciuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Wracając do twojego modelu, to wszystko wygląda całkiem do rzeczy (włącznie z oryginalną prezentacją fotograficzną), jednakże jest jedna rzecz,która razi. Podkreślone przez Ciebie linie podziału dość mocno biją po oczach i jakby zdominowały twoj model. Oglądając go widzi się przede wszystkim właśnie te linie. Nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu pogłębić je skelpelem lub igłą i nie zapuszczać ich na czarno... Cały model wykonany jest bardzo schludnie. Ja sam budując za jakiś czas serię bolidów Ayrtona Senny chciałbym je wykonać na podobnym do twojego poziomie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Tak wiem. Dosłownie parę dni po ukończeniu modelu na forum doczytałem się informacji, że na białym, najlepiej zapuścić szare linie a nie czarne, ale to było już po fakcie. Gdybym miał go sklejac jeszcze raz zrobiłbym to troszkę inaczej, ale nie narzekam bo to mój pierwszy czterokołowiec i trzeci model jaki "wystrugałem" więc przedemną dłuuuga droga doskonalenia się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 O i teraz mi zaimponowałeś. Pierwszy samochód i trzeci model w ogóle...to naprawdę robi wrażenie Jak na taki krótki staż wykonałeś kawał dobrej roboty. Szczególnie z kalkami. Jestem pewien,że jeśli w przyszłości weźmiesz się za model bolidu Roberta K. lub jakikolwiek inny (bo mam nadzieję,że to nie ostatnia formułka w twojej karierze ), to napewno efekt końcowy będzie bardzo dobry. Powodzenia przy dalszych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam Co do modelu czysto sklejony , fajnie wykonany. Pozdrawiam i sukcesów życzę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi