Evildead Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Woda kolorystycznie to Ci trochę bardziej płytka rafa koralowa wyszła niż pełny ocean, no i waty nie oszdzędzałeś... Przy takich relingach co dał Revell to cokolwiek byś własnymi siłami nie wydłubał byłoby lepiej, pewnie to widzisz. Za to na drugim zdjęciu (w tym ujęciu nie widać relingów) przy tym jak gra oświetlenie na nim, prezentuje się całkiem fajnie i niebanalnie wymalowany okręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Maja 2019 Autor Share Napisano 2 Maja 2019 30 minut temu, Super_Hans napisał: Woda kolorystycznie to Ci trochę bardziej płytka rafa koralowa wyszła niż pełny ocean, no i waty nie oszdzędzałeś... Trafnie :) , wyszło bardziej na Morze Koralowe , wina moja bo metoda prób i błędów wiadomo , dałem na styropian niebieską i zieloną farbę , przedobrzyłem proporcjami hehe , waty za dużo oczywiście , musiałem trochę to podratować ,trzeba było jakoś wypełnić przestrzenie miedzy kadłubem a resztą , relingi to fakt tragedia , przy takim małym okręcie to aż klują po oczach , co do malowania jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi