halset Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 To samo co w przypadku VK4502 - model klejony for fun, kompletnie nie zwracałem uwagi na merytorykę itd. chociaż wiem, że baboli tutaj mnóstwo. Dałem za niego 40zł, więc będzie to raczej poligon doświadczalny żeby nabyć trochę doświadczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Luchs dostał kolor i sidolux. Kolor mniej więcej jak na pierwszym i ostatnim zdjęciu, na drugim i trzecim balans bieli trochę namieszał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Będziesz plamił?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Raczej nie, zostanie zielony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted May 18, 2019 Author Share Posted May 18, 2019 Powoli do przodu. Zdążyłem zrobić fotki w dziennym świetle, więc kolorystyka powinna się zgadzać z rzeczywistością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 (edited) Znalazłem w końcu czas na dłubanie, więc popchnąłem Luchsa. Wybaczcie kiepskie zdjęcia, postaram się zrobić lepsze po skończeniu modelu. Ciąg dalszy eksperymentów wyszedł tak: Zostało jeszcze parę drobiazgów, może jeszcze ktoś coś dopowie. Błoto przy kołach jest jaśniejsze bo świeże, nie zdążyło wyschnąć do zdjęć. Pora kończyć i brać się za kolejny model ze "stosiku wstydu". Edited February 19, 2020 by halset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts