halset Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 To samo co w przypadku VK4502 - model klejony for fun, kompletnie nie zwracałem uwagi na merytorykę itd. chociaż wiem, że baboli tutaj mnóstwo. Dałem za niego 40zł, więc będzie to raczej poligon doświadczalny żeby nabyć trochę doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 Luchs dostał kolor i sidolux. Kolor mniej więcej jak na pierwszym i ostatnim zdjęciu, na drugim i trzecim balans bieli trochę namieszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Będziesz plamił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 Raczej nie, zostanie zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 Powoli do przodu. Zdążyłem zrobić fotki w dziennym świetle, więc kolorystyka powinna się zgadzać z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Lutego 2020 Autor Share Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) Znalazłem w końcu czas na dłubanie, więc popchnąłem Luchsa. Wybaczcie kiepskie zdjęcia, postaram się zrobić lepsze po skończeniu modelu. Ciąg dalszy eksperymentów wyszedł tak: Zostało jeszcze parę drobiazgów, może jeszcze ktoś coś dopowie. Błoto przy kołach jest jaśniejsze bo świeże, nie zdążyło wyschnąć do zdjęć. Pora kończyć i brać się za kolejny model ze "stosiku wstydu". Edytowane 19 Lutego 2020 przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi