szprync3 Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 Witam, kupiłem 109-ę i naszło mnie na afrykański teatr działań. Chciałbym odkupić ten mały fragmencik, który jest przedłużeniem filtra powietrza do 109-ek. Skala 1/48. Na rynku nie znalazłem. Może komuś taki zalega gdzieś w szpargałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 Źle szukałeś. Quickboost robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 https://www.mojehobby.pl/products/Bf-109G-tropical-dust-filter-EDUARD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprync3 Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 Quickboost przeglądałem ale teraz nie widzę takiej oferty. I nie sprecyzowałem, że chodzi o ME 109E. Najwyżej sam wykonam. I dziękuję za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Jeżeli chodzi ci o element D54 z Eduarda to muszę sprawdzić bo może go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 17 godzin temu, gryzu napisał: Jeżeli chodzi ci o element D54 z Eduarda to muszę sprawdzić bo może go mam Mam ten element D54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprync3 Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 To ja jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi