Duras Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Witam Kupiłem ostatnio model Mazdy Rx-7 fc marki Aoshima i mam problem mianowicie po sprawdzeniu elementów okazało się że szybka jest porysowana i nie wiem czy da się to jakoś naprawić. Jeżeli tak to proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Oczywiście. Rysa jest od strony zewnętrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duras Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Tap-chan napisał: Oczywiście. Rysa jest od strony zewnętrznej? Nie, jest od wewnętrznej. Edytowane 26 Maja 2019 przez Duras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Cięższa sprawa. Nie siedzę w samochodach, ale podejrzewam modus operandi identyczny jak z owiewkami samolotów. Trzeba będzie zeszlifować papierami/gąbkami o różnej gradacji od 600 do 3000 (albo i wyżej jeżeli posiadasz) i potem pociągnąć jeszcze pastami polerskimi. Personalnie zawsze zostają mi małe ryski, których wyeliminować nie potrafię, dlatego za najskuteczniejszą uważam kąpiel w Pledge Revive It. Tylko wtedy musisz najpierw pomalować obramówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duras Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 4 minuty temu, Tap-chan napisał: Cięższa sprawa. Nie siedzę w samochodach, ale podejrzewam modus operandi identyczny jak z owiewkami samolotów. Trzeba będzie zeszlifować papierami/gąbkami o różnej gradacji od 600 do 3000 (albo i wyżej jeżeli posiadasz) i potem pociągnąć jeszcze pastami polerskimi. Personalnie zawsze zostają mi małe ryski, których wyeliminować nie potrafię, dlatego za najskuteczniejszą uważam kąpiel w Pledge Revive It. Tylko wtedy musisz najpierw pomalować obramówkę. Jeżeli użyję papieru ściernego na przeźroczystym plastiku, to czy on nie zmatuje się na stałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Pasty Tamiya lub Novus 1-2-3 i do roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duras Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi