Wabina Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Chętnie odkupię, dam więcej niż kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 9 godzin temu, Wabina napisał: Chętnie odkupię, dam więcej niż kosztował. Tu masz B plus http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/has07228-av-8b-harrier-ii-plus-1-48-4626/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 Dzięki za namiary, chyba go wezmę bo na zwykłego AV-8B to chyba nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Ciuba Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 Są szanse, napisałem pw, ale nie wiem czy doszła Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi