Dumo Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Dioramka dość stara i nie ma sie czym jak widac zachwycać... T-34 Zvezda bez żadnych dodatków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Jak dlamnie zamocno zaśnieżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 nieprzemyslany i nieralistyczny ten snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 nie ma sie czym jak widac zachwycać... Niestety masz rację, chociaż wykonanie śniegu ładne, jest on nałożony w nieco nieprzemyślanie jak to powiedział Czak45. jest go troszkę za dużo, przytłacza dioramkę. T-34 Zvezda bez żadnych dodatków: Model nie taki najgorszy, szpecą w szczegolności "gumofilce" Zvezdy niezbyt ładnie ułożone na kołach. Wg mnie właśnie te felerne gąski, są zdecydowanie tym, co musi być wymienione w pierwszej kolejności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 Śniegu zrobiłem dużo żeby zakryć niedokładności a w szczególnoeści te niby gąsienice, gumofilce dobrze to ująłeś... to był model na szybko dla relaxu... więcej nerwów mi "zerzar" niż nie jeden Dragon. To nie jest śnieg tylko zmarzlina tak apropo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Problem Twój Dumo polega, na tym, że te Twoje zdjęcia psują za każdym razem efekt. Musisz mniej browarów wypijać i zbierać na aparat cyfrowy, ale zaznaczam, że wbudowany w...telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi