rezii2000 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Witam. Stałem się szczęśliwym nabywcą helikoptera rc, który pracuje na częstotliwości 27Mhz. Niestety nie mam do niego nadajnika. Helikopter dość duży bowiem ma 105 cm długości. Posiada on dwa wirniki z przodu, które obracają się dzięki dwum silników szczotkowym. Z tyłu jest silniczek który sprawia aby heli leciał do przodu lub do tyłu. Moje pytanie brzmi...... Czy da się zmienić odbiornik i nadajnik na 2,4 GHz? Oraz czy da się podpiąć 3 silniczki pod odbiornik oraz czy wszystko będzie dobrze działać. Chodzi o to że gdy bd chciał obrucic w powietrzu helikopter to jeden silnik musi zwolnić bodź przyspieszyć. I tu mam problem. Liczę na jakie opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomidor Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Może poszukaj forum dla modelarzy RC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSza Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 https://pfmrc.eu/ Tutaj tylko modele redukcyjne z plastiku..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts