Maniakscań Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 (edytowane) Proszę o parę fotek naczep firmy ,,Górażdże Cement". Te z biało zieloną szachownicą!!! Z góry Dziękuje!!!!! Edytowane 23 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Łoj QRcze... Mieszkam w Opolu i często się przez moje miasto przewijają te pojazdy... Jak będę pamiętał i miał sposobność to popełnię fotkę tego zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 Ok wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Maniakscań- chodzi Ci o samo ich logo czy o zdjęcia całej naczepy? i czy chodzi Ci o te do przewozu cementu czy płynów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Głównie chodzi mi o te do cementu, z biało-zielono-szarą-szachownicą. Bo mi zależy na tym jak one są malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi