sushi79 Napisano 23 Lipca 2019 Share Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Ruszam z nowym projektem, tym razem nie będzie to Scania a Mercedes . prace będą trwały spory czas , ponieważ sam robię większość rzeczy ,a także robię odlewy żywiczne bo zamierzam zrobić kilka szt. tego mercedesa, nie tylko w konfiguracji z jedna osią ale także w innych konfiguracjach. Oto początek pracy.. to narazie tyle... Edytowane 23 Lipca 2019 przez sushi79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 23 Lipca 2019 Share Napisano 23 Lipca 2019 Lubię Twoje warsztaty, plus duży wkład własny= będzie co oglądać Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Witam. Powoli pracę trwają, ale zanim pokaże coś wydlubanego, to spędziłem trochę czasu nad odlewami. Narazie tak to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Zapowiada się bardzo ciekawie. Obserwuję z zainteresowaniem i jak zwykle podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 18 Października 2019 Autor Share Napisano 18 Października 2019 Witam. Czas na jakieś zdjęcia z pracy...coś tam przerobiłem ,coś sam zrobiłem i wygląda to na razie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 Ekstra, lubię Twoje prace:) oby częściej aktualizacjeWysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 fajne, polistyren, dziurki, śrubki, żywica, moje niegdysiejsze klimaty... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Ilość otwór na ramie i fakt, że zrobione jest to odręcznie robi wrażenie : O Elementy zawieszenia z żywicy to KFS, czy inny producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 Elementy z żywicy to własny odlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slon333 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Hallo,mój znajomy z Niemiec zainteresował się twóją pracą i chciał by zapytać się czy mógł byś dla niego zbudować model i ile by kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi