MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Siemka, chyba mój ostatni projekt w SF jaki wykonałem, a mianowicie Transformers Optimus Prime w skali 1:35 , Transformer , model wykonany rok temu, zdjęcia na czarny tle to zdjęcia od razu po warsztacie , trochę od tamtej pory się zmieniło (koła okurzyłem itp:.) ,model w budowie to klasyczny snap fit, gdzie szkielet już był gotowy tylko się go uzbrajało, każdy element był malowany , farby to alclady II ( posiadam jeszcze zdjęcia z jego produkcji ) , model wziął udział w dwóch zawodach gdzie zdobył nagrody Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Przyciąga wzrok,fajnie styrany no i kolorki bardzo dobrze dobrane. Gratuluję także docenienia modelu na zawodach Pozdrawiam Messer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi