MichalZ Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Siemka, chyba mój ostatni projekt w SF jaki wykonałem, a mianowicie Transformers Optimus Prime w skali 1:35 , Transformer , model wykonany rok temu, zdjęcia na czarny tle to zdjęcia od razu po warsztacie , trochę od tamtej pory się zmieniło (koła okurzyłem itp:.) ,model w budowie to klasyczny snap fit, gdzie szkielet już był gotowy tylko się go uzbrajało, każdy element był malowany , farby to alclady II ( posiadam jeszcze zdjęcia z jego produkcji ) , model wziął udział w dwóch zawodach gdzie zdobył nagrody Pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Przyciąga wzrok,fajnie styrany no i kolorki bardzo dobrze dobrane. Gratuluję także docenienia modelu na zawodach Pozdrawiam Messer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts