Skinn3r Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Czas na pierwszą galerię od dawna.. Model, który zacząłem robić w ramach stworzenia "czegoś lepszego" niż mój poprzedni Dumvee - KLIK. Myślę, że różnica jest znacząca Baza - M1025 od Dragona + dach Revell'a Dodatki - żywica + T-Model A72001 Koła - Calibre72 Weighted Wheels Farby - Gunze H321 jako baza, Tamiya XF-59 i XF-57 jako preshading i postshading. Wash - AK Interactive OIF & OEF + Tamiya Panel Line Accent Color - Black Pozostało tylko dorobić mu godną podstawkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Koledzy wyrazili już swoje opinie na forum ,młotkowym, a ja napiszę jeszcze tutaj. Ten model jest świetny, i tak jak pisałem i zwracam uwagę zaglądającym tutaj ,że w opisie jest 1/72 , co może umknąć oglądającym. Bardzo ładny i aż mnie korci żeby spróbować w tej skali, ale mam obawy , że może mnie to przerosnąć. Jeszcze raz gratuluję super modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi