Bartosz Ciesielski Napisano 1 Sierpnia 2019 Share Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Mój mercedes co ciekawe jak zaczołem szukać dokumentacji okazało się że pojazd który wydał Revell to prototyp Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Fajny model, ale dach mógłbyś poprawić. Bardzo widać smugi, chyba od pędzla.. Też mam pudło z tym modelem. Możesz podać więcej informacji, na temat prototypu. Wydawało mi się, że takie mercedesy widać było na ulicach. Masz jakieś zdjęcia oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Marak napisał: Fajny model, ale dach mógłbyś poprawić. Bardzo widać smugi, chyba od pędzla.. z tym dachem to wyszła jakaś lipa jak dobrze pamiętam biały zrobił się żółty a miałem budę już polakierowaną i zachciał o mi się wyprawiać pędzlem. Wydawało mi się, że takie mercedesy widać było na ulicach Jeżdżą do dziś. Bo przeryłem neta w z dłuż i wrzesz w poszukiwaniu tej gelendy i nic gdzieś przypadkiem trafiłem zdjęcie z jakiś targów i tam była wersja oferowana nam przez Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi