Bartosz Ciesielski Napisano 1 Sierpnia 2019 Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Mój mercedes co ciekawe jak zaczołem szukać dokumentacji okazało się że pojazd który wydał Revell to prototyp Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Bartosz Ciesielski Cytuj
Marak Napisano 2 Sierpnia 2019 Napisano 2 Sierpnia 2019 Fajny model, ale dach mógłbyś poprawić. Bardzo widać smugi, chyba od pędzla.. Też mam pudło z tym modelem. Możesz podać więcej informacji, na temat prototypu. Wydawało mi się, że takie mercedesy widać było na ulicach. Masz jakieś zdjęcia oryginału? Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor Napisano 2 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Marak napisał: Fajny model, ale dach mógłbyś poprawić. Bardzo widać smugi, chyba od pędzla.. z tym dachem to wyszła jakaś lipa jak dobrze pamiętam biały zrobił się żółty a miałem budę już polakierowaną i zachciał o mi się wyprawiać pędzlem. Wydawało mi się, że takie mercedesy widać było na ulicach Jeżdżą do dziś. Bo przeryłem neta w z dłuż i wrzesz w poszukiwaniu tej gelendy i nic gdzieś przypadkiem trafiłem zdjęcie z jakiś targów i tam była wersja oferowana nam przez Revell Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi