rent23 Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Witam jestem nowy na forum i pozdrawiam. Jest to model firmy Trumpeter z fototrafionymi błotnikami. Malowany aerografem chyba ten brązowy nie wyszedł. Zachencam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rent23 Napisano 21 Marca 2008 Autor Share Napisano 21 Marca 2008 Widze że mój model bije rekord populardości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Spokojnie, wrzuciles go 10 minut temu i sie spodziewasz lawiny komentarzy? Cierpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 jak tak na komentarzach zależy to.. albo pancerz za słabo wyszlifowałeś albo za dużo farby kładziesz.. bo faktura farby dosyć nierówna np. na wieżyczce na przedniej płycie pancerza jakiś zaciek opony pomalowane farbą z felg i chyba ślady łączenia form na bieżniku niedokładnie usunięte :] fajny model.. dużo wypukłości i detali.. a spłaszczyłeś go maxymalnie.. dużo dałby mu preshading, wash też by go ożywił.. i jakieś brudy.. przykurzenie podwozia i kół.. popracuj jeszcze nad nim, bo sporo można z niego wydobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 nie chce przesadnie krytykowac ale jak dla mnie wyszedł taki maly zabawkowy model tutaj, za duzo farby i w zlych odcieniach. Malowanie modelu jest bardzo wazne i trzeba to robic z glową porzadnie i najlepiej na podstawie jakis materialow zdjeciowych. Nie wiem czy błędy tego modelu wynikly z brakow warsztatowych czy pospiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi