olisadebe21 Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Witam! Na zdjęciach (wiem, że kiepskiej jakości) wnętrze części normandzkiej kamienicy na mojej dioramie. Zostało mi jeszcze jedno pomieszczenie, potem detale na zewnątrz, różne dodatki, gruz itp. Do tego figurki 4 Niemców, czołg (Pz. Kpfw.IV Ausf.H) i upragniony koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Bardzo fajne.Jest to temat wymagający wnętrza mieszkań-domów a tu widzę ,że sobie poradziłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 15 Lutego 2020 Share Napisano 15 Lutego 2020 Skąd miałeś meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olisadebe21 Napisano 15 Lutego 2020 Autor Share Napisano 15 Lutego 2020 Miniart. Więcej zdjęć z innymi meblami jest w galerii ,,Ulica w Argentan" - także Miniart, Plus Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi