tmajer Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Udało mi się wreszcie skończyć ten model. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Myślałem, że nie doczekam się końca budowy Corvette, a tu proszę wylądował odrazu w galerii Szkoda, ze nie prysnąłeś kasty clearem, no i przydało by się zaznaczyć linie podziału. Tak po za tym miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Nie tyle zaznaczyć co wystarczyło je pogłębić. Pokusiłbym się też o zrobienie tych skrzeli w przednich nadkolach. No i ten clear. Ale tak bardzo fajnie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 No niepowiem bardzo ładnie się prezentuje ten chevy, a antena chyba minimalnie za gruba jest i wycieraczki są łukowate. Ale to niezmienia faktu że podoba mnie się ten modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Świetnie , mi sie podoba , jakos cos z niej do mnie przemawia moze to ta kultowa marka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Tmajer piękny model, naprawdę bardzo czysto i ładnie wykonany, bacznie śledziłem twoją relację z Corwety, najbardziej to podobają mi się te wszystkie duperele w silniku, kable i śmigło żółte od chłodnycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 ślicznotka...jak sobie poradziłeś z niepasującą szybą czołową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Corvette ślicznota. Wielka i bardziej schludnie wykonana od BMW. Piękny połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Pięknie wykonany modelik.Poprostu super . I ta skala.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi