Krysztek92 Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Witam Poszukuję ciekawych okrętów w skali 1:700. Najlepiej I i II wojna swiatowa. W wersji z pełnym dnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 1 Października 2019 Zobacz tutaj - sprzedaję kilka... Do tego jeszcze USS Saratoga, i jeszcze dwa mniejsze...., USS Ward Flyhawk 1106S - wersja limitowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Posiadam Koniga ICM Full hull 1:700, do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztek92 Napisano 23 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2020 Up podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Stycznia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2020 A ja cały czas mam kilka na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztek92 Napisano 9 Maja 2020 Autor Share Napisano 9 Maja 2020 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztek92 Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2020 Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Czerwca 2020 Super Moderator Share Napisano 3 Czerwca 2020 Ja też - ciągle w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi