ZOOM Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Witam wszystkich modelarzy. Mam pytanie może głupie, to przepraszam. Jestem nowicjuszem . Kupiłem Retarder jak w temacie , i nie pamiętam czy był płynny czy nie. Teraz mam go ja żel, i nie wiem czy to dobrze czy muszę kupić kolejny? Za wszelką pomoc z góry DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 5 Października 2019 Cześć. Mam ten sam retarder i również ma konsystencje żelu. Tak ma być, bo jak go stosuję to działa. Mimo dodania retardera, farbkę dodatkowo rozcieńczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOOM Napisano 5 Października 2019 Autor Share Napisano 5 Października 2019 Dziękuję za szybką odpowiedź Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi