martinello Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Witam M4A3 nie jest moją ulubioną wersją shermana, ale i tak mam materiału na więcej niż 3 modele. Ponieważ ostatnio zdecydowałem, że planowany przeze mnie model FURY wbrew realiom historycznym oprę na realizmie filmu, czyli na kadłubie M4A2 pozostało mi trochę części związanych z kadłubem M4A3, których na pewno nie wykorzystam. Moje pozostałe modele tej wersji shermana to M51 na kadłubie M4A3, oraz Kubański M4A3, wszystko na podwoziu HVSS. Kadłub sprzedany - usunąłem !!! Edytowane 21 Listopada 2019 przez martinello aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Drugi element to zestaw Formations -> https://www.formationsmodels.com/index.php/general-detail-parts-sets/f033-exhaust-deflector-for-tamiya-m4a3 -> https://www.scalemates.com/kits/formations-f033-exhaust-deflector-tamiya-m4a3--1000681 Oryginał, ale nie mogę znaleźć instrukcji, jedna część odłamała się z ramki. EDIT - znalazłem instrukcję !!! Nada się do modeli M4A3 Tamiya i Italeri. W dragonach i innych nowszych modelach można wymienić plastikowy na oferowany przeze mnie żywiczny. Cena - 20 zł plus koszty wysyłki. Edytowane 6 Listopada 2019 przez martinello aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 Korekta - mam jeszcze M4A3A2 Trzeci element to plastikowe gąsienice ogniwkowe T80 z modelu Dragona. Komplet 176 ogniw i łączników, ogniwa wycięte z ramek. Cena - 30 zł plus koszty wysyłki. Uwaga - wszystkie ceny są do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 Kadłub (pierwszy post) - rezerwacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 Deflektor - 10 zł, gąski - 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2019 Do sprzedania lub wymiany mam kompletną wieżę z modelu M3A1 Lee CDL. Sprzedam za 20 zł + koszty wysyłki. Do wieży dodam kalkomanie z modelu i jakieś części które mi pozostały - model ten kupiłem jako dawcę części, głownie wanny, podwozia i częściowo góry kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Godzinę temu, martinello napisał: Do sprzedania lub wymiany mam kompletną wieżę z modelu M3A1 Lee CDL. Sprzedam za 20 zł + koszty wysyłki. Do wieży dodam kalkomanie z modelu i jakieś części które mi pozostały - model ten kupiłem jako dawcę części, głownie wanny, podwozia i częściowo góry kadłuba A ja musiałem za ciężkie pieniądze żywice kupować do Matyldy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2019 Ale matylda miała chyba troszkę inną wieżę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 Deflektor - 10 zł, gąski - 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Marca 2020 Autor Share Napisano 10 Marca 2020 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi