Skinn3r Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) Cześć, czołem Plastik z Humbrolem Pragnę wszem i wobec zaprezentować Wam mój ostatni wytwór.. Miał być szybki model, żeby zwolnić miejsce na szafce, a dłubaniny wyszło więcej niż myślałem.. Zaczęło się od tego, że miałem wybrakowany zestaw Dragona - M2A2, z instrukcją od M2A3. Uznałem więc, że czego nie mam to dorobię, a co jest nie tak to przerobię. Na podstawie różnych zdjęć M2A3 wybrałem sobie najlepsze 'smaczki' jakie mi pasowały i umieściłem je na lub w modelu Mam tu na myśli "obśrupane" błotniki, pourywane kurtyny, powyginane uchwyty, tylny 'schowek' bez drzwiczek i może coś tam jeszcze było.. Model malowany i cieniowany farbami Mr. Hobby i Tamiya, do tego trochę washa od AK, ciutkę farb olejnych, a brudy to pigmenty AK, 24hobby.pl i AK Africa Dust Effect. Podstawka ze styroduru i spienionego PCV + Vallejo Ground Texture w połączeniu z Mr Hobby Surfacer 500 dla stworzenia imitacji asfaltu. Malowana farbami Tamiya. Chodnik też z PCV, tekstura stworzona za pomocą Surfacera 500. Bariery wyrzeźbione ze styroduru, tekstura stworzona Surfacerem, malowane Tamiya Enamel. Wszelkie opinie, pochlebne czy nie, porady, uwagi - mile widzane! Pozdr. Edited November 30, 2019 by Skinn3r 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts