riddick Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Jak w temacie. Naturalnie wiem o Planach Modelarskich nr.61 3/74 - jest kilka na allegro, trzymam rękę na pulsie Aczkolwiek jeśli ktoś ma coś więcej to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 RWD 6 w skali 1:72 A mnie dokładnie o to chodzi Jakiś czas temu rozpocząłem walkę z małym "koszmarkiem" z Pruszkowa w 1:72. Miało być mało ambitnie z pudełeczka... ale nie wyszło ;) Zanabyłem blaszkę z Parta, lecz troszkę mam mało dokumentacji żeby to wszystko do kupy poskładać. Wizja foteli i slotów wg. firmy Part jakoś mnie nie przekonała i właśnie o rysunki tych elementów mi głównie chodzi. Poza tym jest jeszcze wiele rzeczy które muszę dorobić własnoręcznie, a same zdjęcia czasami nie wystarczą Wielkie dzięki za odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi