riddick Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Jak w temacie. Naturalnie wiem o Planach Modelarskich nr.61 3/74 - jest kilka na allegro, trzymam rękę na pulsie Aczkolwiek jeśli ktoś ma coś więcej to będę bardzo wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 RWD 6 w skali 1:72 A mnie dokładnie o to chodzi Jakiś czas temu rozpocząłem walkę z małym "koszmarkiem" z Pruszkowa w 1:72. Miało być mało ambitnie z pudełeczka... ale nie wyszło ;) Zanabyłem blaszkę z Parta, lecz troszkę mam mało dokumentacji żeby to wszystko do kupy poskładać. Wizja foteli i slotów wg. firmy Part jakoś mnie nie przekonała i właśnie o rysunki tych elementów mi głównie chodzi. Poza tym jest jeszcze wiele rzeczy które muszę dorobić własnoręcznie, a same zdjęcia czasami nie wystarczą Wielkie dzięki za odpowiedź!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts