Lipa Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Jak w temacie. Dwa japońskie paździerze na dobre zakończenie starego roku Podoba mi się płyta silnikowa z CHI HE- reszta gówno, ale nie chciało mi się ich zmywać i malować jeszcze raz. Szczęśliwego nowego roku! CHI HE CHI NU Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Fajne wyszło, podoba mi się przyczepię się tylko do nieregularnej szczeliny na łączeniu góry z wanną na przodzie CHI HE^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Dzięki. To teraz już wiem co tak strzeliło jak wyrywałem kawałek ramki z kadłuba co służyła mi za uchwyt do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi