Jollyjoker Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Witam Jak w temacie, poszukuję do współpracy modelarza z Poznania, który dysponowałby czasem i posiadał chęci, żeby usługowo wykonywać modele. Oczywiście nie za darmo Mówimy o plastikowych modelach samolotów w małych skalach (1:144) Zainteresowanych zapraszam do kontaktu - proszę o info na maila bmcc@op.pl Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Coś dla mnie Jestem z Poznania i kleję prawie wyłącznie 1/144 - napisałem maila Jedynie czasowo to różnie bywa. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez milczacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jollyjoker Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2020 Odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi