martinello Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Witam Jako że w planach mam tylko trzy modele T-55 wystawiam tutaj rzeczy które mi się nie przydadzą, a może znajdą "dobry dom" Sprzedam, wymienię etc (oczekuję propozycji) 1. Gąsienice RMSh z modelu T-55AM Takom - liczyłem i wyszło mi około 204 ogniw. Cena - proponuję 30 zł plus koszty przesyłki. 2. Wczesne koła do T-54 z modelu T-54B Takoma - "felgi" wycięte z ramek, "gumy" na ramkach. Pokrywy osi - 6 szt standardowych i 4 powiększone - takie jak w T-55 na pierwszych kołach. Do zestawu dodam standardowe koła T-55 z tego samego m odelu - same "felgi" - 6 kół standardowych i 4 z powiększonymi łożyskami - konfiguracja jakby do T-62 Na zdjęciu nie ma standardowych kół, są jeszcze na ramkach modelu. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 23 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2020 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi