pepik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witam, oto ukończony model Nissana Skyline R34 25GT Turbo od Fujimi. Model malowany tylko na styl F&F. Model w całości malowany pędzlem. Jak na moje umiejętności jestem z niego zadowolony. Link do relacji z budowy: viewtopic.php?t=6221 Nie będę się rozpisywał - życzę miłego oglądania. Fotki robione przy wschodzie słońca bez lampy. Fotki robione z lampą. Kilka fotek z wczorajszej sesji w terenie. (model bez jednej wycieraczki) Pozdrawiam Quote
adize Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Model bardzo fajny, tylko szkoda, że malowany pędzlem. Fajnie, że wykorzystałeś malowanie z F&F . Ja też niedługo będę się zabierała za podobny model. Quote
KRUGER_MAN Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No spray nie jest drogi (10zł) a efekt 2 nieba lepszy . Pozdro , fajne malowanie Quote
pepik Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 niedługo zabieram się za naczepę do Actrosa. Na pewno maznę ją sprayem Pozdro Quote
Recommended Posts