Dorotka Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Dzięki! Bardzo fajnie to wygląda i chyba zmienię zdanie, bo jakoś było mi nie po drodze z tym specyfikiem. Jak to się nazywa "w całości", nie tylko C2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Dzieki, naprawde polecam; pelna nazwa to “C1 metalizer”. Na drobnuch elementach czasami trudno uzyskac lustro, bo ograniczenianskali, trudno uchwycic, albo wylatuje spod polerki. A na duzych jak tu na obudpwie chlodnicy, bajka. Kladzie sie tylko na emalie czarny polysk, na akryl zero efektu. Ma jeszcze dwie zalety. 1. Mozna oklejac tasmami maskujacymi. 2. Jak pomalujesz tym czarnym jakis element, np ramke okna, to mozna nakladac juz bez tasm maskujacych. Nie trzyma sie golego plastiku, np przezroczystego. Spada jak pyl. Dalem tez zdjecia ramki i atrapy chlodnicy. Pudelko proszku wystarczy chyba mi na kolejnych 50 modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Super, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 O kurdę. Zaczyna robić piorunujące wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Na dzisiaj, środek w zasadzie skończony, dojdzie jeszcze skórzany kufer na tył, za siedzeniami. Kierownica zrobiona tak samo jak deska. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Witam, skończyłem detalizację lewej strony silnika. Załączam takżę zdjęcie oryginału. Pewne ograniczenia sklali i techniczne wymusiły część modyfikacji, ale ogólnie jestem zadowolny z efektu. Poszczególne przewody i kable (od jakichś czujników (?) jak mniemam) zrobiłem z pręcików stalowych 0,3-0,6-1,0 mm lub drutu alu o tej samej średnicy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Witajcie, dzisiaj etap zakoczenia prawej strony silnika, całość gotowa na przykrycie maską, otwieraną oczywiście takie małe cosik: i cała komora silnika: pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Angus73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Angus73 napisał: dzisiaj etap zakoczenia prawej strony silnika ... Nie mam pojęcia co to jest "zakoczenie", ale i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 zjadlem „ń” albo „s”... bo i bylo pare zaskoczeń np. przesunięta kabina o 1,5-2 mm albo źle wyprofilowany środkowy wydech, ale jak się podoba to zakończenie tego etapu udane, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Witajcie, mała aktualizacja o kufer podróżny, który był słaby i plastic a teraz jest skórzany i okuty pochromowaną stalą, a więc fantastic i na swoim miejscu za fotelami Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2020 przez Angus73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi