olisadebe21 Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Witam! Przedstawiam Kolegom ,,efekt" mojej prawie półtorarocznej pracy. Jest to moja druga diorama ( aczkolwiek pierwsza to raczej podstawka - czołg stojący w zbożu obok małej kapliczki), także drugi model czołgu, drugie figurki (wszystko drugie). Robiłem ją tak długo z kilku powodów: braku czasu, mikrego doświadczenia, stopniowego kupowania potrzebnych materiałów. Tworzenie dioram to coś co lubię najbardziej - model czołgu jest tylko jednym z jej elementów. W głowie mam już pomysły na kolejną. Czołg to Pz. Kpfw. IV Ausf. H od Dragona, domek to French Street MiniArtu, użyłem także kilku zestawów MiniArtu, Plus Model, rower Master Boxu, figurki Dragona. Pozdrawiam. Marcin 2 Cytuj
kryspacz Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Piękna robota, szczególnie wnętrza i dewastacja w pokojach. Podziwiam! Cytuj
Desaxe Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 Gratulacje, piękna dioramka Wnętrze budynków robi wrażenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi