olisadebe21 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Witam! Przedstawiam Kolegom ,,efekt" mojej prawie półtorarocznej pracy. Jest to moja druga diorama ( aczkolwiek pierwsza to raczej podstawka - czołg stojący w zbożu obok małej kapliczki), także drugi model czołgu, drugie figurki (wszystko drugie). Robiłem ją tak długo z kilku powodów: braku czasu, mikrego doświadczenia, stopniowego kupowania potrzebnych materiałów. Tworzenie dioram to coś co lubię najbardziej - model czołgu jest tylko jednym z jej elementów. W głowie mam już pomysły na kolejną. Czołg to Pz. Kpfw. IV Ausf. H od Dragona, domek to French Street MiniArtu, użyłem także kilku zestawów MiniArtu, Plus Model, rower Master Boxu, figurki Dragona. Pozdrawiam. Marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Piękna robota, szczególnie wnętrza i dewastacja w pokojach. Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Lutego 2020 Share Napisano 17 Lutego 2020 Gratulacje, piękna dioramka Wnętrze budynków robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi