cysior Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Witam. Nie bawiłem się w robienie podstawek ala dioramek z 10 lat. Na pewno mam obawy co do użycia żywicy UV jako wody. Nigdy "wody" nie robiłem. Most: wydruk 3D - kolega testował drukarkę Podstawa: hips 7x27cm Teren: styrodur XPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Super obrus. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 Nie obrus tylko cerata. Skoro tak Ci się podoba to będzie jej więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 8 Lutego 2020 Autor Share Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Jakoś tamiya XF wcale mi nie wychodziła matowo, więc lepiej jak dla mnie sprawdzają się pigmenty zmieszane z mod podge. Edytowane 8 Lutego 2020 przez cysior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 8 Lutego 2020 Autor Share Napisano 8 Lutego 2020 Zasiałem trawę. Myślę czy tam potrzebne jest jakieś drzewo. Pozostały mi eksperymenty z wodą; mam nadzieję, że nie spieprzę nią całości pracy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi