Thalgonis Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Hejka, czy były jakiekolwiek jednostki, w których „pracowały” tytułowe kociaki w jednolitym kolorze panzer grey i BEZ numeru taktycznego? Z samymi krojcami? Wszystko co znajduję w sieci posiada jakiś numer taktyczny... Może ktoś gdzieś widział w jakiejś posiadanej książce taki bez numeru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowa_1981 Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 mam kilka zdjęć bez numerów Tigera p i Tigera 1 w książce Niemieckie pojazdy wojskowe ii wojny światowej jak chcesz moge zrobiuc zdjecia stron i wysłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Lutego 2020 Autor Share Napisano 24 Lutego 2020 Dziękuję, już dostałem info, że niektóre jednostki z frontu wschodniego, nie stosowały oznaczeń kodowych. I to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi