Thalgonis Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Hejka, czy były jakiekolwiek jednostki, w których „pracowały” tytułowe kociaki w jednolitym kolorze panzer grey i BEZ numeru taktycznego? Z samymi krojcami? Wszystko co znajduję w sieci posiada jakiś numer taktyczny... Może ktoś gdzieś widział w jakiejś posiadanej książce taki bez numeru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa_1981 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 mam kilka zdjęć bez numerów Tigera p i Tigera 1 w książce Niemieckie pojazdy wojskowe ii wojny światowej jak chcesz moge zrobiuc zdjecia stron i wysłać na maila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 Dziękuję, już dostałem info, że niektóre jednostki z frontu wschodniego, nie stosowały oznaczeń kodowych. I to mi wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts