TomaszDudek Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Jedyne co mi się podoba w tym modelu to kalkomanie, blaszki no i te części do wersji AK , resztę bym komisyjnie zniszczył i kupił model Tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Za ponad 100 zł nie dzieki uwarzam że ten nie jest taki tragiczny całkiem przyjemnie się skelja. Choć przyznam koła w tym modelu to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Znam t-55 też skifa i muszę przyznać, że oni chyba nigdy nie widzieli jak wyglądają koła tego czołgu. Ale pozostałe części za te pieniądze mogą być. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Mam podobne zdanie wiadomo tamiya jest super ale cena jusz nie z kołami zrobiłem tak że te króre widać wziołem z trumpetera tylne te ltorych niewidać w ich miejsce dałem skifa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Tomek, zainstaluj sobie przeglądarkę z opcją sprawdzania pisowni, robisz co raz więcej błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Prawda jest taka że mam firefoxa sciągnietego z polskiej strony i jest raz po angielsku raz po polsku tak samo strona startowa raz google com raz pl podkreśla mi praktycznie wszystkie wyrazy jakie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 A bez przeglądarki to już nie można po polsku pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 A powiedzcie mi, czy przypadkiem Jadar (lub ktoś inny z rodzimych odlewników) nie robił kół do T-55? I jeszcze jedno pytanie - widziałem T-55 z UM. Czy w środku jest to samo co w SKiFie? No jeszcze jedna rzecz - taki model mi chodzi po głowie (tzn. myślę nad zakupem) - T-54A ze SKiFa. Ponoć toto ma wieżę z żywicy. Prawda li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Avi t-55 z um to to samo + jedna mała ramka z rakietami t-54a ma elemęty żywiczne nie wiem czy całą wierzę ale jakieś napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi