dodouglas Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Revell Golf MKII Variant / Wagon, ale tutaj, w Brazylii, można go również nazwać VW Parati hahaha .. Edytowane 23 Marca 2020 przez dodouglas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Nice stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 z całym szacunkiem dla globalizacji ale jako moderator proszę o pisanie postów i komentarzy po polskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodouglas Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, tombie01 napisał: z całym szacunkiem dla globalizacji ale jako moderator proszę o pisanie postów i komentarzy po polskiemu Edytowane 23 Marca 2020 przez dodouglas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodouglas Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 2 godziny temu, enten napisał: Nice stance dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Jaką techniką wykonywana ta flaga? To własna robota, czy wymyślna kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodouglas Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 W dniu 23.03.2020 o 18:32, Rabbit666 napisał: Jaką techniką wykonywana ta flaga? To własna robota, czy wymyślna kalkomania? Zrobiłem flagę za pomocą pędzla, malowałem ją stopniowo, aż było to tak, jak chciałem ... naklejka też jest dobrym pomysłem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi