danielodziem Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Galeria bez wątku warsztatowego.... Mało zdj z postępu prac.. Model:Tamiya 1/24 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Tak się prezentował przed kalkami.Przejście koloru zrobione aero.... Kalki słabo wyglądały. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Lakier 2kWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi