Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Napisano 4 Kwietnia 2020 Witam.Przedstawiam wszystkim galerie zdjeciowa z prac nad modelem Kettankrafta w skali 1/35 od Tamiya. Dodalem kilka rzeczy od siebie wszystko bedzie mozna zobaczyc na zdjeciach. Milego ogladania Cytuj
olisadebe21 Napisano 4 Kwietnia 2020 Napisano 4 Kwietnia 2020 Bardzo mi się podoba. Chcę także zrobić podobny do dioramy z innym pojazdem. Ten model Tamiya kupiłeś niedawno? Bo w żadnym sklepie nie mogłem go znaleźć jako dostępny. Cytuj
Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Napisano 4 Kwietnia 2020 2 godziny temu, olisadebe21 napisał: Bardzo mi się podoba. Chcę także zrobić podobny do dioramy z innym pojazdem. Ten model Tamiya kupiłeś niedawno? Bo w żadnym sklepie nie mogłem go znaleźć jako dostępny. Tan model kupilem na eBay. Cytuj
Adamerio Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 wyszło świetnie, od zawsze podobał mi się ten motorek Cytuj
Czes Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Adamerio napisał: wyszło świetnie, od zawsze podobał mi się ten motorek Dzieki Cytuj
jerzype Napisano 14 Kwietnia 2020 Napisano 14 Kwietnia 2020 Bardzo ładny model brakuje tylko figurki jeszcze byłoby super. 1 Cytuj
Czes Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Napisano 15 Kwietnia 2020 7 godzin temu, jerzype napisał: Bardzo ładny model brakuje tylko figurki jeszcze byłoby super. Figurka juz dodana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi