Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Witam.Przedstawiam wszystkim galerie zdjeciowa z prac nad modelem Kettankrafta w skali 1/35 od Tamiya. Dodalem kilka rzeczy od siebie wszystko bedzie mozna zobaczyc na zdjeciach. Milego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olisadebe21 Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Bardzo mi się podoba. Chcę także zrobić podobny do dioramy z innym pojazdem. Ten model Tamiya kupiłeś niedawno? Bo w żadnym sklepie nie mogłem go znaleźć jako dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 2 godziny temu, olisadebe21 napisał: Bardzo mi się podoba. Chcę także zrobić podobny do dioramy z innym pojazdem. Ten model Tamiya kupiłeś niedawno? Bo w żadnym sklepie nie mogłem go znaleźć jako dostępny. Tan model kupilem na eBay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 wyszło świetnie, od zawsze podobał mi się ten motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Adamerio napisał: wyszło świetnie, od zawsze podobał mi się ten motorek Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Bardzo ładny model brakuje tylko figurki jeszcze byłoby super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2020 7 godzin temu, jerzype napisał: Bardzo ładny model brakuje tylko figurki jeszcze byłoby super. Figurka juz dodana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi