Dumo Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Sd.Kfz. 184 "Elefent" Dragon Premium Edition Zimmerit dokupywany osobno... Edytowane 1 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Sd.Kfz. 184 "Elefent" Elefant :P:P:P Przyznam, że też się na takowego czaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak dobze pójdzie do wakacji go zbudóje (sory za pisownie ale jestem pod %%%%%%%%%%%%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak dobze pójdzie do wakacji go zbudóje (sory za pisownie ale jestem pod %%%%%%%%%%%%) Jak jesteś pod % to nie wchodź na forum lepiej... Życzę powodzenia w budowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja codziennie jestem pod wływem %%%% ogólnie zawsze jestem za "fazie" ale obiezuje "Elenat będzie zbudowany na poziomie" !! Apropo miałem urodzinki 1 kwietnia a dzzsiaiaj wyprawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Model jest bardzo fajny, warty polecenia zaś Zimmerit Eduarda jest bardzo słaby, proponuję kupić Atak. KLIKNIJ TU Jest o wiele lepszy, cena też przyzwoita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Wiem ze jest lepszy ale jak dla mnie za drogi, i tak mało co zimmeritu będzie na nim w moich planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 i tak mało co zimmeritu będzie na nim w moich planach. To tyle dobrze, no jestem ciekawy jak go zmajstrujesz. Kiedy zaczynasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Jak dokoncze Panzer IV Vorpanzer'a Panthere i GMC... Panthere sprzedam i biore się za swój ostatni model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi