Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Jakis czas temu nabyłem drogą kupna model Chevroleta Impali w wersji policyjnej. Producentem zestawu jest Revell. Nie będę wrzucać miliona fotek z warsztatu bo sam model nie ma za wiele elementów. Na początek mały in box No i największa porażka z całego zestawu światła uprzywilejowania W związku z tragicznym wyglądem belki przejrzałem Internet w wzdłuż i wszerz i znalazłem ten model Impali wersji ,, Slick Top" czyli gładki dach w malowaniu NYPD. Dzieki koledze który mieszka w stanach udało mi sie nabyc odpowiednie kalkomanie . Bo zestawowe to tez wesoła twórczość Pierwszą rzecz jaka zrobiłem to strzelba gładkolufowa Mosberg Następne było wnętrze ale zdiecia będą później zabrałem sie też za karasoerię najpierw usunąłem dziury pod pseudo koguta potem pomalowałem całość na biało i okleiłem kalkomaniam I fotografia że taki samochód jeździ w NYPD Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Wnętrze zostało przerobione po przejrzeniu iluś nas tu fotografii usunąłem z tyłu boczki z klamkami zrobiłem gładkie dorobiłem też na środku tunel w którym montuje się wszystkie dodatkowe sprzęty policyjne, dołożyłem do strzelby karabin szturmowy Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 To twój, który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 23 minuty temu, Dorotka napisał: To twój, który model? Samochodowy nadal się uczę a dla czego pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Pytam, bo wziąłeś się za przeróbki, a widać na zdjęciach, że masz problemy z dość podstawowymi rzeczami, jak obróbka części przed malowaniem przykładowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Chodzi tobie o deskę rozdzielcza czy o inny element generalnie deskę to z 5 razy juz gradowałem i nadal jest tragiczna Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Deska, fotele, wewnętrzna część drzwi, malowanie budy, uszczelek, szyba, kalki... Może warto najpierw nauczyć się podstaw... Ale to tylko moja opinia, także się nie przejmuj za bardzo, pewnie następny będzie lepszy... Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Musisz pamiętać ze zdiecia bardzo często pokazuja to czego nie widać gołym okiem. A modelami zajmuje sie już bardzo długo generalnie robię pancterkę w 1:35. Po za tym to mniej model a bardziej klik klak. I wydaje mi sie ze producent nie za bardzo myślał ze ktoś będzie malował Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Jak uważasz, to tylko moja opinia i nie oczekuje, że ktoś się z nią zgodzi lub nie... Twój cyrk, twoje małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Dorotka napisał: Jak uważasz, to tylko moja opinia i nie oczekuje, że ktoś się z nią zgodzi lub nie... Twój cyrk, twoje małpy Podoba mi sie twoje podejście szacun co będę mógł to poprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi