FAHR Napisano 25 Kwietnia 2020 Napisano 25 Kwietnia 2020 Model bardzo fajny w budowie. Lekka przeróbka granatów dymnych, reszta z pudła. W ramach eksperymentu pobrudzony bez pigmentów. W towarzystwie. Taka bestia z wieżą Leclerca 4 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 24 Września 2022 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Bardzo ładny model! Odkopuję wątek, żeby spytać jak sobie poradziłeś z gąsienicami. Nagrzewałeś je zapalniczką? Mam go teraz na warsztacie i utknąłem przy montażu gąsienic. Edytowane 24 Września 2022 przez Kolekcjoner WP Cytuj
FAHR Napisano 24 Września 2022 Autor Napisano 24 Września 2022 Miska z gorącą wodą, naginanie, dopasowywanie i tak po kilka razy na stronę. Zapalniczką bym nie ryzykował. Cytuj
DarthModellbau Napisano Piątek o 06:14 Napisano Piątek o 06:14 W dniu 24.09.2022 o 18:11, FAHR napisał: Miska z gorącą wodą, naginanie, dopasowywanie i tak po kilka razy na stronę. Zapalniczką bym nie ryzykował. Ja się przymierzam do kilku Leonów 2A5/6/7 z Revella, ale w kwestii gąsek to cóż... wolałem się wykosztować na dodatkowe Academy (ex-Revell) Leo 2A4 i tam są porządne gąski odcinkowe + ogniwa. Trochę kosztuje, ale wolę tak, po prostu. Ewentualnie zestaw ogniwek z Martoli i proste odcinki się wytnie z tego, co w pudle, i dołoży ogniwka na przód/tył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi