detail Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Cześć. Jest to moja pierwsza praca. Mam nadzieję że galeria w formie filmu może być. Model nie jest idealnie złożony ani pomalowany czego mam świadomość, chętnie natomiast przeczytam co mogę w przyszłości poprawić. Model Tamiya Porsche 934 Do pracy użyłem: klej Tamiya thin cement oraz revell podkład: samochodówka w sprayu lakier: samochodówka malowany aerorafem dysza 0,2 pasta polerska: Enzo Coatings Finish Gąbki polerskie 4CR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Co możesz poprawić na przyszłość ? - staranność malowania - szczególnie pędzelkiem - kładzenie kalkomanii - te na masce wyglądają jakby po prostu były wycięte i na sucho położone i co to za paski czarnej taśmy izolacyjnej na przednim pasie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detail Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 1. Malowanie pędzelkiem zgadzam się powodem brak odpowiednich pędzli - już kupione. 2. Kalkomania brak chemii do kalki plus zimna woda, płyny kupione a woda już wiem że musi być cieplejsza. 3. Paski wycięte z foli do wrapingu powód nieudolne namalowanie pasków. Dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi